Tuesday, February 1, 2011

Shuffleboard Table Bar Chicago

Dispose



Doses for each album:


Ingredients:
1 egg white
30 grams of sugar
20 gr coconut, almonds or other
19 grams of flour
19 grams of cold butter
aroma



Procedimento :
Lavorare i bianchi d'uovo con lo zucchero, ci vorrà un po' di tempo, specialmente con tanti albumi: devono essere ben montati, fino a "fare le punte" ovvero alzando le fruste devono rimanere dritte!
Aggiungere il cocco disidratato.
Mescolando delicatamente unire la farina setacciata (io ho aggiunto anche un po' di lievito, visto che il cocco è pesantuccio )
Aggiungere il burro
Mettere il composto in stampo imburrato and floured
Bake in the oven not too hot ... I have put at 160 degrees for about 40 minutes aired.
The recipe is very nice because you can replace the coconut with almonds, flour only, or what you will
and you can vary the dose according to whites!


Freely adapted from Wired New York Forum

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